Zorg 24 biedt zorg door het hele land!

Zoekt u hulp of ondersteuning bij de zorg voor uw ouder(s), uw partner of een familielid? Deskundige ZZP verpleegkundigen met vele jaren ervaring in de zorg, zijn voor u beschikbaar. Zorg 24 is BIG-geregistreerd en in bezit van alle vergunningen. Naar wens leveren wij ook zorg/begeleiding op maat aan particulieren, PGB-houders en AWBZ. Kortom voor alle mensen die thuis zorg en/of begeleiding nodig hebben, kunt u Zorg 24 inschakelen, ook voor 24-uurs zorg!

Vergoeding door verzekering

In de meeste gevallen wordt onze zorg door de verzekering vergoed.

Landelijke hulp

Anders dan wellicht wordt gedacht, werkt Zorg 24 door het gehele land en wij bieden zorg en verpleging waar dat nodig is. Reiskosten worden daarbij niet in rekening gebracht.

Keurmerk

Zorg 24 staat voor kwalitatief hoogwaardige dienstverlening. Wij zijn daarom ook houder van het Kiwa-Certificaat voor Vakbevoegdheid en Vakbewaamheid Zelfstandig Ondernemend Zorgverlener nr 5883.

Afkortingen in de zorg

Wilt u zorg aanvragen, dan is het handig te weten wat sommige afkortingen betekenen en wat het verschil is tussen verschillende vormen van financiering.
Klik hier voor een overzicht van afkortingen.

Missie en visie op zorg

Wij staan voor u klaar bij langdurige ziekte, psychiatrische problematiek, in de periode dat u op een wachtlijst staat voor opname in een verpleeg- of een verzorgingshuis of voor aanvullende zorg wanneer de zorg voor de familie te zwaar wordt.

Missie

Zorg 24 kan er voor zorgen dat u de nodige hulp thuis krijgt en dat u zich beter gaat voelen in een moeilijke periode van uw leven.
Onze opleiding en langdurige ervaring maakt het mogelijk snel een beeld te krijgen van de situatie waarin een cliënt verkeert en wat er kan worden gedaan om zijn/haar omstandigheden te verbeteren.

Professionele hulp, met gevoel voor de cliënt.

Visie

Sommige mensen denken dat zorg omvat: wassen en aankleden, uit bed en naar bed helpen. Soms is dat inderdaad zo, maar meestal is dat anders.
Als professionele zorgverleners, maar met persoonlijk gevoel voor de client, bieden wij bij Zorg 24 meer: Vooruit denken, inzicht in het ziektebeeld hebben, op tijd ingrijpen als dat nodig is, regelmatig evalueren om de zorg up-to-date te houden.

Zorgplan "op maat” gemaakt

Inzicht krijgen in de situatie

In een kennismakingsgesprek formuleren wij samen de problemen, het doel van de zorg en als er van beide kanten "een klik is", wordt een zorgplan op maat gemaakt en worden de afspraken op papier vastgelegd.

Evaluatie

Bij langdurige zorg is er regelmatig een evaluatie nodig en dan kunnen zonodig veranderingen in het zorgplan worden aangebracht. Daarbij wordt informatie gegeven om u te helpen inzicht te krijgen in de situatie, ziekte of probleemgedrag.

Ouderenzorg: blijf zo lang mogelijk thuis!

24-uurs verzorgingshulp

Voor ouderen die niet alleen kunnen zijn, is 24 uur verzorgingshulp van Zorg 24 mogelijk.
Hierdoor kunt u in uw eigen huis blijven wonen. Opname in een verzorgings- of verpleeghuis kan op deze manier worden voorkomen.
Wij helpen met de dagelijkse bezigheden zoals boodschappen, licht huishoudelijk werk, eten koken en zonodig de lichamelijke verzorging.

Zorg 24 ook voor begeleiding

Bij activiteiten, zoals bezoek aan uw arts, wandelen, winkelen, musea- of theaterbezoek, kunnen wij ook voor begeleiding zorgen.

Contact

Hebt u een zorgvraag? U kunt voor meer informatie onderstaand formulier gebruiken of via uw eigen mailprogramma een email sturen naar info@zorg24.org. Maar u kunt natuurlijk ook gewoon bellen naar 0612-855622. Mochten wij vanwege onze werkzaamheden niet direct telefonisch kunnen reageren, dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

Zorg 24

Ceintuurbaan West 89, 9301 CR Roden
tel. 0612-855622
info@zorg24.org
BIG registratie: 29912850630
AGB code 91003319
KvK nr: 01141152

Zorg met inzicht is zorg met uitzicht!

Dank u! Uw bericht is verzonden.
Kan uw bericht niet verzenden. Er ging iets fout.

Waarom kiezen voor ZZP-ers in de zorg?

Als je niet in de zorg werkt (en geen familie hebt die in de zorg werkt) dan is het opeens moeten vinden van goede zorg voor een naaste niet zo gemakkelijk.
Vaak gaan mensen dan naar grote zorgorganisaties of zoeken zij op internet een bemiddelingsbureau dat de zorg kan regelen.
Maar een ZZP-er (zelfstandige zonder personeel) in de zorg kan dat ook en vaak beter, omdat zij zich helemaal kunnen richten op de zorg of de verpleging van één client. Bovendien beschikken zij dikwijls over vele jaren ervaring in de zorg.

Onze ZZP-ers

De ZZP-ers in ons team zijn verpleegkundigen die meer voor hun cliënten willen betekenen. Verpleegkundigen die zelf actie willen ondernemen wanneer dat nodig is. Verpleegkundigen die hun cliënten behandelen zoals zij zelf behandeld willen worden.
Zelf zorgen wij voor opfriscursussen die wij elke twee jaar volgen. 
De verpleegkundigen in ons team zijn allemaal bekwaam en staan in het kwaliteitsregister geregistreerd. Kiest u voor een ZZP'er in de zorg, dan krijgt u hoge kwaliteit naar uw wens!

omhoog